Media 2006

2006

In september organiseerde ROW een tourtocht door de Utrechtse Heuvelrug. De rit bestond dit keer uit 3 etappes waarbij gereden kilometers en gemiddelde snelheid bepalend waren voor de winst. Vervolgens diende deelnemers nog vragen te beantwoorden over de omgeving, werd hun autokennis getoetst en diende een letterspel gemaakt te worden. Na 3,5 uur en ruim 100 km kwamen de deelnemers weer terug bij kasteel Hoekelum. De equipes werden in grote belangstelling ontvangen. Vervolgens was er uitgebreid de mogelijkheid om het rijdersveld te bewonderen. Dit gebeurde in een muzikale ambiance waarbij ook gedacht was aan de inwendige mens. Ook het publiek kon haar stem op de mooiste auto uitbrengen.

De auto’s waren van zeer diverse aard. Van Austin Healey Frog Eye en Rolls Royce Silver Seraph tot diverse Honda’s S2000. Aan het einde van de dag werden de deelnemers getrakteerd op een heerlijk koud- en warmbuffet.

Rotary on Wheels organiseert het evenement om geld bij elkaar te brengen voor goede doelen. Dit jaar betekende dat de stichting Dennenrust extra ondersteund wordt. Stichting Dennenrust is een verzorgingstehuis voor Indische Nederlanders. Het tehuis verhuist op korte termijn naar Wageningen. In hun nieuwe locatie is er behoefte aan meer “huislijkheid” waaronder een typische Indische Pondok. Deze rustplek is ideaal bij een tuinwandeling of eenvoudig lekker te genieten. Rotary on Wheels wist dit jaar een bedrag van € 7.000,- bij elkaar te brengen dat via haar gelieerde Rotary Wageningen zal worden aangeboden aan Dennenrust. De Pondok komt er daardoor zeker.

De cheque van € 7.000,- is aangeboden door A. Stolk, voorzitter Rotary on Wheels aan J. Zeelenberg, voorzitter Rotary Wageningen.